Veel gestelde vragen

Hieronder vind je enkele van veel gestelde vragen die leden en niet leden ons stellen.

Voor een uitgebreide uitleg hebben we een tutorial gemaakt die je kan bekijken via: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bLm9ZIBtjwM

Er zijn alvast 4 belangrijke stappen:

  1. De opleiding en factuur registreren via www.kmo-portefeuille.be
  2. Het volledige BTW-bedrag van de factuur overschrijven op het rekeningnummer van vzw Studio met factuurnr als omschrijving
  3. NA ontvangen van de betalingsgegevens van KMO-portefeuille de helft van het netto bedrag van de factuur betalen aan KMO-portefeuille
  4. Bij bevestiging van ontvangst door KMO-portefeuille opnieuw inloggen op hun website en bij de opleiding op 'betalen' klikken.

 

We vinden het belangrijk om kwalitatieve workshops te geven. En vooral niet teveel zelf iets in elkaar boxen met de kennis die we vergaard te hebben.
We zoeken steeds naar sprekers die specialist zijn in één stuk van het vakgebied, en daar soms zelfs de referentie in zijn. Daarnaast moeten die sprekers het niet enkel KUNNEN, maar het vooral nog goed UITLEGGEN.
Daarnaast moet iemand de catering en de locatie betalen natuurlijk. En ook de Studio-medewerkers die het geheel organiseren hebben recht op een onkostenvergoeding voor al het werk en de onkosten die zij hiervoor maken.
We willen vooral geen gratis kwaliteit aanbieden, dus kunnen we dit ook niet aan een gratis prijsje doen...
We hopen dat jij als fotograaf hetzelfde doet in jouw business!

Dat kan je zeker!

Hoewel het lidmaatschap voorbehouden is aan personen die voltijds beroepsmatig met fotografie bezig zijn, kan je als deeltijdse fotograaf wel deelnemen aan heel wat van onze workshop en opleidingen.
Je doent wel effectief de activiteit minimum als bijberoep uit te oefenen, en wordt geacht met een professionele houding op technisch en zakelijk geboed deel te nemen. We vinden het belangrijk dat startende fotografen die hun activiteit als bijberoep uitoefenen, maar wel willen doorgroeien naar voltijdse fotograaf, de kennis kunnen verwerven om daarin door te slagen.

vzw Studio is een beroepsvereniging voor professionele fotografen.
We hebben dus heel wat ervaren en bekwame fotografen in ons ledenbestand zitten. Kijk zeker even op de ledenpagina, filter even op hun specialiteit en neem persoonlijk contact met hen op.

Het is niet mogelijk om lid te worden noch deel te nemen zonder beroepsmatig met fotografie bezig te zijn aangezien vzw Studio zich richt zich op beroepsfotografen.

Het lidmaatschap is voorbehouden voor fotografen in hoofdberoep en opleidingsinstellingen.
Als fotograaf in bijberoep, kan je helaas geen lid worden van vzw Studio.

Heel wat van onze activiteiten zijn ook open voor niet-leden, en daar kan je wel aan deelnemen.