WAUW 4

Werk aan je winst!

Driedaagse opleiding
'Hoe maak ik m'n fotografie winstgevend ?'

Passie voor fotografie was uw drijfveer om te starten, maar mooie foto's maken alleen volstaat niet om te overleven als beroepsfotograaf. Wanneer u een comfortabel leven wilt uitbouwen met de mensen van wie u houdt, dan moet er gefocust worden op de WINST die u met uw passie kunt realiseren.

U hebt geleerd om kunstzinnige opnames te maken; een commerciële attitude is ook een kunst die u kunt aanleren.

Na de WAUW!-ervaring van de eerste Passion-to-Profit training heeft STUDIO vzw van velen de vraag gekregen om deze nogmaals te organiseren. Daarom hebben we van zondag 30 oktober tot en met dinsdag 1 november 2016 terug de gastvrije gite 'Les Ondes' in Houffalize gereserveerd.

'Dit is het! Deze training zou in elke opleiding voor fotografen moeten zitten voor ze zich vestigen als zelfstandige.'

 

Onder leiding van PhotoCoach André Amyot zult u een antwoord krijgen op de volgende vragen: In welke niche van de fotografie wil ik me profileren? Hoe maak ik me daarin zichtbaar? Waar wil ik over vijf à tien jaar staan met mijn zaak? Welke strategie ga ik volgen om dat te realiseren? Hoe kom ik aan klanten die willen betalen voor mijn werk, en hoe houd ik ze voor het leven? Hoe bereken ik mijn uurloon en de verkoopsprijzen van mijn werk? Welke slogan is voor mijn zaak van toepassing? enzovoort, enzovoort...

'Het beste dat STUDIO ooit heeft georganiseerd. WAUW!'

 

De Werk Aan Uw Winst!03 training is geschikt voor elke beroepsfotograaf: zowel voor de starter, voor degene die al een aantal jaren bezig is maar zichzelf verder wil versterken, als ook voor degene die naar het einde van zijn loopbaan gaat en eraan denkt zijn bedrijf over te laten aan een gemotiveerde opvolger.

Er wordt drie dagen lang hard gewerkt, maar dat gebeurt in een heerlijke, collegiale sfeer waarbij u bovendien culinair verwend wordt. 's Avonds kunt u gebruik maken van de natuurlijke wellness en uw hart verwarmen bij het overdekte kampvuur.
 

Waarom zou u meedoen aan Werk Aan Uw Winst 4?

 • om uzelf te onderscheiden van de steeds groter wordende concurrentie
 • om klanten aan te trekken die uw werk waarderen er ervoor kunnen betalen
 • om uw werk te verkopen met een gezonde winst
 • om uw energie te focussen op een markt die winstgevend is
 • om de tijd dat u werkt te verminderen zodat u meer kunt genieten van het leven

Omdat alle deelnemers volledig betrokken worden, kunnen maximaal vijftien personen (bedrijven) meedoen aan deze commerciële training. Ze wordt geleid door André Amyot (Canada) die u bij de hand neemt om een strategie uit te bouwen voor uw zaak. André is niet alleen een theoretisch expert in marketing, maar ook een ervaringsdeskundige: gedurende 40 jaar werkte hij in zijn fotostudio. Daarover zegt hij: "Ik was wellicht niet de beste fotograaf van Montréal, maar iedereen wilde bij mij zijn. Ik was de beste fotograaf voor mijn klanten." In 2000 verkocht André zijn bedrijf (+ 2 Mio $ omzet) en ging zich richten op het coachen van collega's. "Ik kon niet langer aanzien hoe vrienden hun oorspronkelijke passie verloren en hun studio moesten sluiten omdat ze hun familie niet meer konden onderhouden. Deze trainingen moesten voor een ommezwaai zorgen", zegt hij. In heel Europa en Noord-Amerika geeft hij nu commerciële trainingen, die hij voortdurend update. Als geen ander kent hij de overeenkomsten en de verschillen tussen beide continenten.

Gedurende drie dagen bent u te gast in “Les Sources” in Manhay in Belgisch Luxemburg. Alle kakelverse ontbijten, de rijkelijke thee- en koffiepauzes, de hartige lunches en de overvloedige avondmalen zijn inbegrepen van aankomst tot vertrek.

Inbegrepen:

Commerciële training en begeleiding door PhotoCoach André Amyot, interactieve workshops in kleinere groepen, uitvoerig handboek en alle andere lesmateriaal, overnachtingen in een avontuurlijke giteovervloedige maaltijden en breaks. (De gezellige kamers worden gedeeld met collega's.)

 

 

Studio VZW Fall 2016, Passion 2 Profit business workshop from Andre Amyot on Vimeo.

 

 

"Een onvergetelijke ervaring die uw leven zal veranderen!"

 

André Amyot volgt de groep nog gedurende een half jaar na afloop van de training op. Hij bezorgt u huiswerk en opdrachten. Vragen over het in de praktijk brengen van wat u geleerd hebt worden door hem beantwoord.

STUDIO vzw heeft ook een 'ABC-groep' opgericht, wat staat voor Advanced Business Group. Deze komt regelmatig bijeen om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

 

 Enkele getuigenissen van deelnemers  van vorige edities:

   •     'Absoluut de beste opleiding die ik ooit volgde via vzw Studio. En het niveau lag al zo hoog!'

   •     'Heel m'n wereld werd op z'n kop gezet! Ik bekijk m'n "Bedrijf" nu op een heel andere manier. De dag nadien sprak ik m'n klanten al op een heel andere manier aan!'

  
     'Toen ik terug thuis was voelde het alsof ik een acteur was wanneer ik de geleerde vaardigheden in de praktijk bracht, maar nu is het een tweede natuur geworden, en het belangrijkste is: het WERKT! Nog nooit heb ik zo'n grote verkopen gerealiseerd.'

      'Ik heb meteen de manier aangepast waarop ik mijn offertes maak en ze opvolg. Mét resultaat. Meteen volgde een afspraak om de opdracht in detail te bespreken. Nu is ze bevestigd!'

 

STUDIO, Be Pro!

Spreker

André Amyot (Canada)

Verantwoordelijke

Wilfried Verhavert
0475/950543

Datum: 
zondag, 30 oktober, 2016 - 09:00 tot dinsdag, 1 november, 2016 - 17:30

Thema

 • Creativiteit
 • Techniek
 • Zaken doen

Type

 • Studio
 • CAP
 • I4C
Plaats: 
Hotel Les Sources
Route du Crahay 28
6960 Manhay
Getuigenissen: 
 • Deelnemen aan de workshop "Werk aan uw winst" is letterlijk een "WAUW" ervaring! Het is intens maar ik heb er heel veel bijgeleerd. André Amyot is heel bedreven en een echte motivator. Ook de andere deelnemers zorgden voor een inspirerende "werk"sfeer!

 • De wauw geeft je heel veel tools waarmee je aan de slag kan om je zaak extra energie te geven. Een aanrader.

Vul de enquête in