Pix on Wheels (Nieuwe datum!)

Bezoek Staud Studios Stuttgart + Musea Mercedes en Porsche

Auto's spreken tot de verbeelding en Duitse Topmerken nog meer.  We hebben onszelf kunnen uitnodigen in de Staud Studios te Leonberg in de buurt van Stuttgart.  Dit is een van de grootste studio's voor het fotograferen van auto's ter wereld! http://www.staudstudios.com/en/studio.html
Daarnaast heeft eigenaar een bijzondere verzameling van oldtimers in het pand van de studio. 

We krijgen een voorstelling en een rondleiding in deze adembemende wereld.  Omdat we toch even onderweg zijn leek het interessant om hieraan een bezoek te koppelen aan de musea van Porsche en Mercedes.

Dit is een collegiale uitstap, geen opleiding, daarom is er geen prijs vermeld en is ook de KMO Portefeuille niet van toepassing. 

We stellen voor om zondag in de namiddag naar Stuttgart te rijden; we overnachten en zijn maandag te gast bij de Staud Studio's.  s' Avonds collegiale maaltijd in het centrum van Leonberg.  Mercedes en Porsche Musea in Stuttgart kunnen bezocht worden op dinsdag.  Dinsdagavond keren we terug.  Wie wil mag nog een nachtje langer blijven.

We spreken af om te carpoolen.

 

 

Spreker

Rene Staud

René Staud wordt in 1951 geboren in Stuttgart en geraakt op zijn twaalfde in de ban van de fotografie. Al snel blinkt hij uit in de discipline en wint hij enkele prijzen. Het gaat zo snel, dat hij op zijn zestiende al zijn eigen fotolab opricht. Aanvankelijk werkt hij vooral als portret-, mode- en architectuurfotograaf. Later schakelt René Staud over op het fotograferen van zeldzame auto’s. Hij groeit uit tot een van de prominentste autofotografen in Duitsland en werkt samen met enkele van de bekendste merken, waaronder Mercedes, Porsche en Aston Martin.

Verantwoordelijke

Berten Steenwegen
0475/709251

Datum: 
zondag, 7 oktober, 2018 - 14:30 tot dinsdag, 9 oktober, 2018 - 22:00

Thema

  • Creativiteit
  • Techniek
  • Zaken doen

Type

  • Studio
  • CAP
  • I4C
Plaats: 
Staud Studios
Mollenbacherstrasse 3
71229 Leonberg (D)
Lidmaatschapzonder KMO-portefeuille
VZW Studio-lidniet beschikbaar
Prijzen zijn exclusief BTW.
Max aantal plaatsen: 
18
Min aantal plaatsen: 
8
Plaatsen beschikbaar: 8

Registratie:

Al 10 hebben zich ingeschreven

U dient ingelogd te zijn voor u kan inschrijven.
inloggen / lid worden