Nieuwjaarsdiner

Ontplooi!

Nieuwjaarsdiner 2017: gratis voor alle leden en hun partner.

Ontplooi 

 

Hof van Aragon - Lier

 

Filips de Schone (Hertog van Bourgondië) en Johanna van Castilië (Koningin van Aragon) beleefden in 1496 hun huwelijksnacht te Lier.

 

Wel we hebben als vzw Studio ook wat te vieren en nodigen onze leden dan ook van harte uit op deze koninklijke locatie in de oude stadsbuurt van Lier.  De traditie en het internationale karakter van de locatie zijn een knipoog naar ons programma:

- bijeenkomsten en trainingen van het hoogste niveau,

internationale sprekers met naam en faam.

- inspirerend

 

Want ook in 2017 willen we er weer voor zorgen dat onze leden hun talenten verder kunnen ontplooien!

 

 

Verder is vzw Studio een dynamische organisatie met een open geest, gezonde structuur en transparante financiën die we in openheid met onze leden delen. 

 

Deze jaarlijkse Algemene Vergadering is daarnaast ook de aftrap van het nieuwe werkjaar dat we inzetten met een mooi programma:

- Ontvangst met bubbels en een hapje,

- Korte uiteenzetting over de speciale verzekeringspolis voor fotografen, door Tom Janssens, Manager Ondernemingen Nationaal bij Van Dessel Insurance Brokers met mogelijkheid tot vragen;

- Sarah van Diesel komt ons wat wijzer maken over hoe we Facebook zinvol kunnen inzetten voor ons bedrijf, 

- mogelijk een kleine stadswandeling door Lier (indien het weer het toelaat)

- Lezing door Herman van den Boom, over zijn project Architectuurfotoproject "Arcadia Redesigned"; bekend vanuit de Canvas reeks "België Scherpgesteld"

- Algemene vergadering van vzw studio met financieel overzicht,  bestuursfuncties, terugblik 2016 en vooruitblik 2017.  Rondvraag leden.

- Feestelijk diner:  er is keuze uit een vlees- of een vismaaltijd of een vegetarisch menu.

We sluiten af rond 22:30

 

 

Spreker

Sarah Van Diesel

Bij veel KMO’s en bedrijven staat social media wel op het to do-lijstje of zijn er zelfs al enkele initiatieven genomen. Toch blijkt het niet zo eenvoudig te zijn om structuur te brengen in uw social media strategie, laat staan het vol te houden of er zelfs nieuwe klanten of business mee aan te trekken. Bovendien is er een zee van digitale mogelijkheden en nieuwigheden: ‘Hoe in godsnaam begin ik er aan? En wat je gisteren deed, behoort vandaag tot de prehistorie!’ horen we vaak. 

 

Sarah Van Diesel geeft ons de handvaten om van start te gaan en je bedrijf op de rails zetten met Facebook.  En dit ook zonder dat te investeren in advertenties.

Verantwoordelijke

Berten Steenwegen
0475/709251

Datum: 
maandag, 16 januari, 2017 - 12:00 tot 22:30

Thema

 • Creativiteit
 • Techniek
 • Zaken doen

Type

 • Studio
 • CAP
 • I4C
Plaats: 
HOF VAN ARAGON
Aragonstraat 6
2500 Lier
Getuigenissen: 
 • Vond het weer een leuke en leerzame ervaring.

 • Zoals steeds, was ook dit weer een aangename ontmoeting, met vriendschappelijke-collegiale insteek. VZW studio een plek om met en van elkaar te leren en te groeien. Dank voor de ongelofelijke inzet van het bestuur, Chapeau !!!

 • Altijd tof om samen te komen en iedereen terug te zien.

 • Het is winter en de locatie is voor sommigen (uit West Vlaanderen bvb) wel een heel eindje rijden. Een centralere locatie zou mss beter zijn ! De indeling van de dag, met de algemene vergadering, is prima zo ... open voor alle leden.

 • Ik wil iedereen danken voor een leuke namiddag. Als nieuweling alleen op zo'n bijeenkomst aankomen is een beetje beangstigend, maar iedereen was zeer vriendelijk en ik voelde me meteen thuis!! Ik heb er meteen ook veel geleerd. Niet alleen van de sprekers maar ook van de collega's. Dank u!

Vul de enquête in