Info sessions P2P - Gent

Wauw 2018

 

 

Fotografie is voor ons allen een passie. Bestaat er iets mooiers dan van een passie een beroep te kunnen maken? Om te leven als full time fotograaf is er echter meer nodig dan passie. U moet niet alleen een creatief en technisch onderlegd fotograaf zijn, maar daar bovenop moet u ook een goede ondernemer zijn. Als u naast uw drukke beroep van fotograaf ook nog wat tijd wilt overhouden voor uw partner, voor uw familie, voor de sport of andere interesses, dan is de manier waarop u uw zaak voert essentieel.

Passion to Profit (P2P), of Werk Aan Uw Winst zoals wij het in het Nederlands zeggen, leert u om uit uw zaak meer winst te halen én tegelijk meer vrije tijd over te houden. 

André Amyot was een Canadees fotograaf die een complete methode heeft uitgewerkt waarmee hij collega's-fotografen traint. Alles komt daarbij aan bod: uw zaak, uw uitstraling via het internet, de façade van uw zaak en het interieur ervan, uw prijszetting, uw presentaties, uw verkoopmethode, uw service, uw klantenopvolging,  enzovoort enzovoort.

De Werk Aan Uw Winst workshops die we al georganiseerd hebben waren een enorm succes. Verschillende collega's vroegen ons om de driedaagse nogmaals te herhalen, maar dan niet tijdens een schoolvakantie. Daarom hebben we André gevraagd om nog eens naar België te komen in het voorjaar van 2018 voor de vijfde Werk Aan Uw Winst workshop.

Om wat meer verduidelijking te geven organiseert STUDIO drie GRATIS info-avonden, telkens op een andere locatie in Vlaanderen. Deze info avonden vinden plaats op een maandagavond en zijn niet alleen gratis, maar je ontvangt er ook een gratis drankje. U wordt verwacht om 19u30.

De eerste infosessie vindt plaats op 13 november 2017 in Destelbergen bij Gent.

De tweede is gepland op 27 november 2017 in Wommelgem bij Antwerpen

De derde kan je meemaken op 11 december 2017 in Aarschot (Vlaams Brabant).

Op elk van de info-avonden zijn er getuigenissen van fotografen die de workshop al gevolgd hebben. Ze zullen u openhartig vertellen over hoe het hun zaak naar een (veel) hoger niveau gebracht heeft.

Op de info avonden bieden we u bovendien de kans om aan een voordeliger tarief in te schrijven voor de driedaagse workshop.

U zult zien: Werk Aan Uw Winst wordt de beste investering die u ooit in uw zaak gedaan heeft!

Tot ziens in Destelbergen, Wommelgem of Aarschot!

 

                                                                                             Dirk Van Overwalle

Verslag: 
 

 

Verantwoordelijke

Dirk Van Overwalle
0476/623 123

Datum: 
maandag, 13 november, 2017 - 19:30 tot 22:00

Thema

  • Creativiteit
  • Techniek
  • Zaken doen

Type

  • Studio
  • CAP
  • I4C
Plaats: 
Gasthof 't Hazeveld
Alfons Braeckmanlaan 430
9040 Gent