Familiedag

uitwaaien aan de Oosterschelde

Uitwaaien aan de oevers van de Oosterschelde... bruinvissen, zeehonden of zeeleeuwen spotten... vanop de oever, vanuit de lucht of vanop het water?

Dit jaar trekken we voor de familiedag naar onze Noorderburen. Net over de grens. We verzamelen om 11u in Zierikzee. Het gezellige stadje met pitoreske huizen aan de oevers van de Oosterschelde. Het wordt een dag waar we het leven rond de Oosterschelde in het grootste natuurpark van Nederland zullen beleven. We starten met een picknick aan de haven van Zierikzee. Zoals vorige keren brengt iedereen weer zelf een pick-nick mee en delen we alles onder elkaar. Om 13u stappen we de boot op en maken we een zeehondensafari mee vanop het water. Terug op het land kunnen we de omgeving vanuit de hoogte aanschouwen vanop de Sint-Lievens Monstertoren of we gaan bruinvissen spotten vanop de oevers en misschien horen we ze wel! Voor de allerkleinsten voorzien we nog een speelmoment, om dan af te sluiten met een heerlijk maal in een plaatselijk restaurant (niet verplicht).

Voor de kosten wordt er deze keer geen factuur opgemaakt. Dit betekent dat iedereen plaatselijk betaald. Om het allemaal een beetje gemakkelijk te maken, sommen we hier de kosten op voor deze spannende dag.

- De boottocht: -3 jaar : € 0  4 t/m 11 : €10  vanaf 12 jaar : €14

- De Sint-Lievens Monstertoren kinderen €2 volwassenen €3

Een eventueel bijkomende activiteit en afsluitend diner is voor eigen rekening.

 

 

Verantwoordelijke

Dirk Van Overwalle
0476/623 123

Datum: 
zondag, 27 augustus, 2017 - 11:00 tot 17:00

Thema

  • Creativiteit
  • Techniek
  • Zaken doen

Type

  • Studio
  • CAP
  • I4C
Plaats: 
Oosterschelde
Laan van Sint Hilaire
4301 Zierikzee