Creatief in een kleine studio

Leven met een ruimtelijke beperking
Een grote studio gevuld is niet voor iedereen haalbaar, vaak ben je gebonden aan je woning, de bestande infrastructuur.  Jos Verhoogen kan er van meespreken. Toch tovert Jos de mooiste portretten uit zijn hoed bovendien met internationale erkenning.  
Tijdens deze collegiale training toont Jos zijn werkwijze.

Een aanrader voor ieder die geïnspireerd wil worden!

Spreker

Jos Verhoogen
Vijfendertig jaar fotograaf. Als ik het neerschrijf, lijkt dat plots heel lang te zijn. Documenteerde ik niet gisteren nog de activiteiten van de Chiro in Erps-Kwerps? Eerlijk, dat uniform ben ik ondertussen wel ontgroeid en ja, de haren zijn misschien nét iets grijzer geworden. Maar verder hebben die drie decennia mij enkel meer goesting gegeven in straffe beelden maken.
Als ik één constante moet zoeken, dan is het de mens zelf. Die krijgt een centrale plek in de overgrote meerderheid van de foto’s die ik neem. Of het nu een bekende artiest is of een moeder in spe, het blijft altijd een uitdaging om de juiste connectie te vinden. Een vertrouwensband die het toelaat sterke beelden te maken. Beelden die verder gaan dan louter de juiste belichting of de perfecte scherpte.
 

Verantwoordelijke

Jos Verhoogen
0475 42 75 94

Datum: 
maandag, 4 februari, 2019 - 13:30 tot 17:30

Thema

  • Creativiteit
  • Techniek
  • Zaken doen

Type

  • Studio
  • CAP
  • I4C
Plaats: 
Fotostudio Jos Verhoogen, Mechelen
Zandpoortvest 36
2800 Mechelen
Plaatsen beschikbaar: not availble

Registratie:

Al 1 hebben zich ingeschreven

U dient ingelogd te zijn voor u kan inschrijven.
inloggen / lid worden